Home / Doesburg-Regiobode / Repair Café in Doesburg

Repair Café in Doesburg

DOESBURG – Op woensdag 4 december is er weer een Repair Café in Doesburg. Deskundige reparateurs staan dan weer klaar voor iedereen met kapotte spulletjes die wellicht nog gemaakt kunnen worden. Tussen 14.00 en 17.00 uur kunnen bezoekers terecht in Caleidoz Beumerskamp. Nieuw in het Repair Café van Doesburg is de naaihoek. Doesburgers kunnen er vanaf nu dus ook terecht met hun versleten kleding en kapotte kledingstukken. Ze kunnen zelf onder begeleiding hun eigen reparaties uitvoeren. “Dat doe je met naald en draad of op één van onze naaimachines. Denk hierbij aan eenvoudige naai en verstelwerkzaamheden.”

Het Repair Café zoekt nog vrijwilligers. “Bent u de ‘Handige Harry of Harriët” die het een uitdaging vindt om aangeboden artikelen of klein goed te repareren? Meld u dan aan om een per maand op vrijwillige basis mee te helpen in het Repair Café Doesburg”, klinkt de oproep. De reparatiewerkplaats is iedere eerste woensdag van de maand geopen van 14.00 tot 17.00 uur.

tel. 0313 – 820 035
tel. 06 – 128 43 218

Lees ook

Raadsvergadering Bronckhorst digitaal

BRONCKHORST – De raadsvergadering van de gemeente Brockhorst van 2 juli, wordt digitaal gehouden. Vorige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.