Home / Rheden-Regiobode / Repair Café in Dieren

Repair Café in Dieren

DIEREN – Fietsverlichting niet in orde? Losse naad of knoop weg van de winterkleding? Op donderdagavond 28 november kunnen inwoners van Dieren met dit soort zaken weer terecht bij het Repair Café in de Oase, Ericaplein 1 in Dieren. Vrijwilligers doen dan hun best zaken te repareren. Mensen zijn ook welkom met een kapotte fiets, rollator, koffiezetapparaat of allerlei andere spullen. Het Repair Café is geopend van 19.00 tot 21.00 uur. Na 20.45 uur nemen de vrijwilligers geen reparaties meer aan. Een vrijwillige bijdrage voor de onkosten is van harte welkom.

Lees ook

VVD Rheden wil click-en-collect binnen 2 uur

RHEDEN – De VVD fractie van Rheden heeft burgemeester Carol van Eert verzocht de mogelijkheden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.