Home / Doesburg-Regiobode / Repair Café Hoog-Keppel

Repair Café Hoog-Keppel

HOOG-KEPPEL – Met de campagne ‘waardeer het, repareer het, probeert SIRE mensen te motiveren om kapotte spullen vaker te (laten) repareren. Het Repair Café in Hoog-Keppel draagt elke maand weer bij aan deze doelstelling. Door kapotte apparaten en kleding te repareren, kunnen ze vaak weer een hele poos mee en hoeven ze niet te worden weggegooid. De helft van de aangeboden spullen wordt door de specialisten van het Keppelse café weer gerepareerd. De klanten en de vrijwilligers zijn hier erg blij mee.
Een keer in de maand staan er vakmensen klaar om kapotte spullen te repareren. Ze gaan aan de slag met elektrische apparatuur, textiel en andere spullen zonder snoer, maar ook met hout- en fietsreparaties. Ook voor een gebruiksprobleem met een smartphone, tablet of laptop kunnen mensen langskomen. Gewoon even een kopje koffie komen drinken mag natuurlijk ook.
Het Repair Café in Hoog-Keppel is elke eerste donderdag van de maand, dus ook donderdag 7 november. Iedereen is welkom van 9.30 tot 12.00 uur, in de huiskamer van de stichting Welzijn Drempt, Hummelo & Keppel aan de Burgemeester van Panhuysbrink 1, Hoog-Keppel.

Lees ook

Vrouwen van Nu aan de koffie

ANGERLO – De dames van Vrouwen van Nu Angerlo konden op woensdag 7 juli weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.