Home / Brummen-Regiobode / Raadsforum in Brummen

Raadsforum in Brummen

BRUMMEN – Op woensdagavond 4 december komt de gemeenteraad van Brummen bijeen voor er een gecombineerd forum over de thema’s ruimte, samenleving, bestuur en financiën. Er wordt gesproken over een wijziging van het bestemmingsplan om een deel van het fietspad aan het Hallsepad te verleggen en over regelingen in het sociaal domein. Verder staan drie formele onderwerpen op de agenda: de voortzetting van de samenwerkingsovereenkomst met de Rekenkamercommissie Brummen-Voorst, de herbenoeming van de voorzitter van de rekenkamercommissie en het verlengen van het contract met de gemeenteaccountant voor volgend jaar. De vergadering begint om 20.00 uur en wordt gehouden in de raadszaal van het gemeentehuis in Brummen. Inwoners die willen meepraten, kunnen zich aanmelden bij de griffie van de gemeenteraad via mailadres griffie@brummen.nl tel. 0575 – 568531.

Lees ook

Zwerfvuilinzameling Loenen gaat door

LOENEN – Begin juni is er in Loenen zwerfvuil verzameld met een groep enthousiaste inwoners. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.