Home / Brummen-Regiobode / Pronkzitting CV de Dwarsliggers

Pronkzitting CV de Dwarsliggers

EERBEEK – Carnavalsvereniging de Dwarsliggers is klaar voor het nieuwe carnavalsseizoen. Dit wordt vrijdag 15 november geopend met de Pronkzitting, waarbij afscheid wordt genomen van de oud-Hoogheden en de nieuwe Hoogheden op ludieke wijze worden voorgesteld. Het feest wordt gehouden in residentie de Korenmolen en begint om 20.01 uur.
Op zondag 17 november is het de beurt aan de jonge carnavalsvierders tijdens de Jeugdpronkzitting. Hier worden de nieuwe Jeugdhoogheden bekendgemaakt, natuurlijk op carnavaleske wijze. De kindermiddag begint om 14.11 uur en vindt ook plaats in de Korenmolen.

Lees ook

Bezorger Kontaktblad gezocht

LOENEN – De Loenense kerken zoeken iemand die, tegen vergoeding, het Kontaktblad eens per maand …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.