Home / Brummen-Regiobode / Project TalentVOL

Project TalentVOL

BRUMMEN – TalentVOL staat voor Talentvolle Vrijwilligers (Volunteers in het Engels). De Vrijwilligerscentrale Brummen geeft met het project een boost aan nog onvoldoende benut vrijwilligerspotentieel.
Bij de zoektocht naar of werving van vrijwilligers wordt niet altijd gedacht aan nieuwkomers in de gemeente, mensen van buitenlandse komaf, die onlangs in Nederland zijn komen wonen. Er zijn veel nieuwkomers die zeer gemotiveerd zijn om vrijwilligerswerk te doen, maar toch weten beide partijen elkaar vaak niet te vinden. Onbekendheid en koudwatervrees zijn hier meestal oorzaak van. Project TalentVOL gaat aan de slag om vrijwilligersorganisaties succesvol te verbinden met deze kansrijke vrijwilligers. De Vrijwilligerscentrale werkt hiervoor samen met de medewerker ‘begeleiding nieuwkomers’ van Stichting Welzijn Brummen en een vrijwilliger met werkervaring in de arbeidsbemiddeling.
Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met de Vrijwilligerscentrale via vrijwilligers@welzijnbrummen.nl of 0575-561988.

Lees ook

Voorjaarsbloeier boerenkrokus in opmars

LOENEN – Ruim een week geleden heerste Koning Winter nog volop, maar inmiddels is het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.