Home / Rheden-Regiobode / Prinsenbal bij De Deurdauwers

Prinsenbal bij De Deurdauwers

LAAG-SOEREN – Carnavalsvereniging de Deurdauwers uit Dieren maakt zaterdag 16 november bekend wie de opvolgers worden van prins André, prinses Caty en adjudante Christel. In feestburcht De Harmonie in Laag-Soeren worden de nieuwe hoogheden gepresenteerd. Om 20.11 uur betreden de steekdragers de zaal en wordt een gezellige avond geopend. Rond 21.11 uur wordt het nieuwe Prinsenpaar gepresenteerd. Ook worden deze avond de jubilarissen in het zonnetje gezet. Er zijn diverse gastverenigingen die het feest mee komen vieren. Er is weer een verloting, waarbij de hoofdprijs een Gazelle-fiets is, maar ook andere prijzen te winnen zijn, die worden gesponsord door verschillende ondernemers uit de buurt.

Lees ook

Weggeefwinkel 4Noppes drie weken gesloten

DIEREN – Weggeefwinkel 4Noppes gaat even dicht om vakantie te vieren. De winkel in Dieren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.