Home / Brummen-Regiobode / Prins Glenn gaat voorop in Eerbeeks carnaval

Prins Glenn gaat voorop in Eerbeeks carnaval

EERBEEK – Zaterdagavond 16 november is in Eerbeek de aftrap gedaan voor het nieuwe carnavalsseizoen. Op ludieke wijze zijn de nieuwe hoogheden van Carnavalsvereniging de Dwarsliggers bekendgemaakt in Residentie de Korenmolen. Met veel bombarie zijn Prins Glenn den Eerste, Prinses Marion, Adjudant Bert en Hofdame Irma gepresenteerd. Dit viertal zal tijdens de carnavalsviering volgend jaar voorop gaan in de polonaise.
Zondagmiddag 17 november was het daarna de beurt aan de jonge carnavalsvierders. In hun eigen feestje werd bekendgemaakt dat de jeugd wordt voorgegaan door Prins Tygo den Eerste, Prinses Isa en Adjudant Jorre. Aan het enthousiasme van de nieuwe hoogheden zal het in ieder geval niet liggen, Eerbeek stoomt op naar een mooi carnavalsseizoen.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Sanne en Ilse behalen certificaat TU Eindhoven

DIEREN – Sanne Reijerman en Ilse Willemsen uit klas DV5A van Het Rhedens Dieren hebben …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.