Home / Brummen-Regiobode / Prijzen uitgedeeld bij kruisjassen

Prijzen uitgedeeld bij kruisjassen

BRUMMEN (BROEK) – Woensdag 9 oktober vond de tweede avond plaats van het kruisjasseizoen van de vv Oeken in De Vroolijke Frans in Brummen (Broek). Door een gigantische eindsprint in de laatste ronde (1200 punten) pakten de dames Floray Beumkes en Heidi van Dalen met veel plezier de eerste prijs met 3869 punten. Ze lieten daarmee de concurrentie ver achter zich. Op de tweede plaats eindigden Robert IJdens en Marcel Bruntink met 3426 punten die tot de laatste ronde bovenaan stonden in de tussenstand. Anton Klein Heerenbrink en Mirjam Bleumink kwamen goed terug tot een derde plaats met 3294 punten. Doordat de sponsoren zich van de goede kant hebben laten zien dit seizoen, was er ook een vierde prijs beschikbaar. Die werd door Jan Jacobs en Henk Bruntink opgeëist met 3116 punten. Hans van ’t Ende en Cor Wilbrink hadden hun avond niet en moesten met 2549 punten genoegen nemen met de poedelprijs. De volgende kaartavond zal op woensdag 13 november zijn. Aanvang 19.30 uur.

Henk Bruntink, tel. 0575-563160
hjbruntink@hotmail.com

Lees ook

Wandeltochten Klarenbeek

KLARENBEEK – Op vrijdag 13 en zaterdag 14 augustus worden de Kennedymars, Long Distance Walk, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.