Home / Brummen-Regiobode / Prijs voor camping de Bosrand

Prijs voor camping de Bosrand

LIEREN – Minicamping de Bosrand in Lieren heeft de Eropuit in Eigen Land Prijs 2018-2019 gewonnen in de categorie Kamperen. De bezoekers van de website van Eropuit in Eigen Land konden afgelopen jaar stemmen op onder andere hun favoriete camping. De minicamping wordt met veel enthousiasme gerund door Krista Meeuwsen en haar gezin en omvat 27 toeristische plaatsen, zeven seizoenplaatsen, twee stacaravans en drie B&B’s. Gasten waarderen de Bosrand om de mooie plekken, gastvrijheid en rust.

www.debosrand.nl

Lees ook

Bezorger Kontaktblad gezocht

LOENEN – De Loenense kerken zoeken iemand die, tegen vergoeding, het Kontaktblad eens per maand …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.