Home / Rheden-Regiobode / Presentatie over ‘wereldvrouwen’

Presentatie over ‘wereldvrouwen’

VELP – De KBO-PCOB houdt dinsdag 12 november in de Elleboog van Nieuw Schoonoord in Velp een contactmiddag waarbij iedereen van harte welkom is. Rob van Eck zal een presentatie geven in woord en beeld over ‘Wereldvrouwen’. Het gaat daarbij om vrouwen die de wereldgeschiedenis hebben beïnvloed. Van Eck vertelt over de tijd waarin zij leefden, over hun privéleven, hun werk en hun prestaties. Veel komt voorbij: historie, cultuur, medische ontwikkelingen, apartheid, kunst, vrouwenkiesrecht en onbaatzuchtige dienstbaarheid. Van Jeanne d’Arc, Marie Curie tot prinses Diana, Hildegard von Bingen en Florence Nightingale tot moeder Theresa. De contactmiddag begint om 14.00 uur. Rob van Eck is al eens eerder bij de KBO-PCOB te gast geweest en staat volgens de ouderenorganisatie garant voor een professionele presentatie. De toegang vrij. Koffie en thee kosten 1 euro.

Lees ook

Zwieren op Rhedense kermis

RHEDEN – Jong en oud heeft zich afgelopen weekend weer vermaakt op de Rhedense kermis. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.