Home / Brummen-Regiobode / Praat mee over wind- en zonne-energie

Praat mee over wind- en zonne-energie

BRUMMEN – Om de landelijke klimaatdoelen te halen heeft het rijk aan alle regio’s gevraagd om aan te geven hoeveel schone energie er kan worden opgewekt binnen de regio. Samen met de provincie, waterschappen, netbeheerders en andere regiogemeenten bepaalt de gemeente Brummen waar en hoeveel schone energie opwekken haalbaar is. Om burgers te betrekken bij de vraag hoe dat het best kan kunnen zij hun mening geven in een online enquête. Deze is tot en met 29 november te vinden op www.moventem.nl/brummen. De resultaten van de enquête gaan naar het bestuur van de Regionale Energie Strategie (RES) en worden de komende maanden gebruikt om de RES verder uit te werken.

www.brummen.nl/duurzaamheid

Lees ook

Brummense raad vergadert

GEM. BRUMMEN – De gemeenteraad van Brummen vergadert donderdag 16 september. Er wordt gesproken over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.