Home / Nieuws / Pop-Up Store Show-it geopend in Dieren

Pop-Up Store Show-it geopend in Dieren

DIEREN – Afgelopen zaterdag is aan de Wilhelminaweg 30 in Dieren de Pop-Up Store Show-It geopend. De winkel is een initiatief van Kiwanis Rheden in samenwerking met Het Rhedens De Tender.

Wethouder Gea Hofstede mocht de winkel officieel openen. Er kwamen veel geïnteresseerden af op de opening. Bij kijken bleef het niet, want veel artikelen rolden al over de toonbank. Kiwanis Club Rheden heeft besloten om zeker 2500 euro van de opbrengst te doneren aan stichting Het Vergeten Kind. Deze stichting verzorgt vakanties voor kinderen die door omstandigheden niet op vakantie kunnen.
Openingstijden van de Pop-Up Store Show It zijn maandag van 13.30 tot 16.00 uur, woensdag van 10.00 tot 15.00 uur, donderdag van 13.30 tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. De winkel ontvangt graag nog boeken, cd’s, lp’s en ep’s, mits in goede staat. De kunnen, na afspraak, in de winkel worden ingeleverd. Contact opnemen kan via popup.store.kiwanis@gmail.com of tel. 06-53394768.

Foto:’Vincent, leerling De Tender

Op de foto v.l.n.r. Ap Lammers van Kiwanis, wethouder Gea Hofstede, gouverneur Kiwanis Carel Maas en locatiedirecteur van de Tender Lydia Drog

Lees ook

Klimaatburgemeester gezocht voor Rheden

GEM. RHEDEN – Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat is op zoek naar een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.