Home / Brummen-Regiobode / Pieten krijgen hulp in logeerhuis van de Sint

Pieten krijgen hulp in logeerhuis van de Sint

EERBEEK – Een week na de aankomst van Sinterklaas met de stoomtrein wordt er in Eerbeek hard gewerkt aan de voorbereidingen voor 5 december. De goedheiligman logeert dezer dagen op Huis te Eerbeek en zaterdag 23 november waren kinderen hier welkom om de Pieten te helpen bij hun werk. Zo werden er cadeautjes ingepakt, sinterklaaswerkjes geknutseld en leerden de kinderen wat het werk van een Piet eigenlijk inhoudt. Dat Sinterklaas zelf zich ook nog even liet zien, was natuurlijk wel heel bijzonder. Met een vrolijk muziekje en wat lekkers te snoepen erbij kregen de kinderen een mooi kijkje in het leven van Sint en Pieten gedurende de tijd dat ze in Nederland zijn. Op Huis te Eerbeek wordt nu flink doorgewerkt om alle cadeautjes en snoeperij klaar te maken voor het grote sinterklaasfeest.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Boetes uitgedeeld bij verkeerscontroles

GEM. RHEDEN – De politie heeft vrijdagavond 3 juli op diverse locaties in Velp, Rheden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.