Home / Brummen-Regiobode / Peuterinloop op basisschool De Poort

Peuterinloop op basisschool De Poort

LOENEN – Vrijdag 22 november zet basisschool De Poort in Loenen de deuren open voor peuters van 2,5 à 3 jaar en hun ouders. Tussen 9.00 en 11.00 uur mogen de peuters meedoen met de kleuters en kunnen ouders kennismaken met de school en de lesmethodes. Deze ochtenden zijn niet alleen bedoeld voor broertjes en zusjes van de huidige leerlingen maar ook voor alle andere peuters uit Loenen en omgeving. De peuterinloop is voor ouders die een school zoeken voor hun kind een mooie gelegenheid om kennis te maken. Wie vrijdag niet kan, kan een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek en rondleiding. Dit kan met Chantal Hagen, locatiedirecteur KBS De Poort, tel. 055- 5051489 of c.hagen@veluwseonderwijsgroep.nl.

Lees ook

Bewoners van Zonneburg Empe krijgen bezoek van Ut Trepke

EMPE – De bewoners van zorgresidentie Zonneburg zijn de afgelopen week verwend door de kinderen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.