Home / Rheden-Regiobode / Open Coffee in Rheden

Open Coffee in Rheden

RHEDEN – Alle ondernemers uit de gemeente Rheden en wijde omgeving zijn donderdag 28 november tussen 9.00 en 11.00 uur van harte welkom bij Hotel de Roskam in Rheden voor de netwerkbijeenkomst Open Coffee. Starters, freelancers, zzp’ers, succesvol of nog niet helemaal, gevestigde ondernemers, ervaren éénpitters, of mensen die plannen hebben om ‘iets’ voor zichzelf te beginnen – iedereen heeft iets aan netwerken. Speciale gast is deze maand Remy Janischka van Gelre Advocaten. Hij staat ondernemers bij die problemen hebben met personeel, maar biedt ook ondersteuning bij incassotrajecten.

Lees ook

Inwoners Rheden toonden hulpvaardigheid via Steunpunt Coronahulp

RHEDEN / ROZENDAAL – Als het nodig is, staan inwoners van de gemeenten Rheden en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.