Home / Rheden-Regiobode / Open avond Helicon MBO Velp

Open avond Helicon MBO Velp

VELP – Op donderdag 21 november is er van 18.00 tot 21.00 uur een open avond op het Helicon MBO Velp. Als groene mbo-school is Helicon MBO Velp uniek in Nederland. Nergens anders is er een uitgebreider aanbod aan mbo-opleidingen in de groene leefomgeving; van opleidingen in natuurbeheer, tot natuurbeleving en natuurbehoud en over onderwerpen variërend van voeding en water, tot dieren en milieu. De school kenmerkt zich door zijn persoonlijke aanpak, praktijkgerichte opleidingen en kleinschaligheid, zo meldt Helicon. Tijdens de open avond presenteren alle opleidingen zich, kunnen er vragen gesteld worden en ervaren toekomstig studenten, wat de opleidingen inhouden. Registreren voor de open avond kan via opendagen.helicon.nl.

helicon.nl

Lees ook

Kindervoorstelling Pappa, ik wil clown worden

VELP – Pappa, ik wil clown worden is de titel van de kindervoorstelling die woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.