Home / Brummen-Regiobode / Online leesclub

Online leesclub

GEM. BRUMMEN – Online leesclub hebban.nl heeft deze maand de virtuele deuren geopend voor iedereen die het leuk vindt om eens kennis te maken met het fenomeen leesclubs. In november loopt de leescampagne: Nederland Leest over duurzaamheid. De bibliotheken in de gemeente Brummen besteden hier aandacht aan en geven onder andere gratis het boek Winterbloei van Jan Wolkers weg. Voor dit boek is er ook een online leesclub bij Hebban, hierin wordt het boek besproken en zal dieper worden ingegaan op het thema duurzaamheid. Meer informatie over de online leesclub is de vinden op www.bibliotheekbrummenvoorst.nl.

Lees ook

Huiskamer van Lieren wekelijks open

LIEREN – De vrijwilligers van de Huiskamer in Lieren zetten vanaf woensdag 28 juli iedere …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.