Home / Brummen-Regiobode / OLTO speelt met Heelsums Harmonie

OLTO speelt met Heelsums Harmonie

EERBEEK – Muziekvereniging OLTO Loenen heeft zaterdag 16 november een muzikale ontmoeting met Heelsums Harmonie. De orkesten verzorgen samen een concert, dat om 20.00 uur begint in sporthal De Bhoele in Eerbeek. Solist deze avond is Johan Naus, soloklarinettist bij het Orkest van het Oosten. Op het programma staan onder andere Concerto For Clarinet and Wind Band van Oscar Navarro en Viktor’s Tale van John Williams. Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten kosten 6 euro en zijn verkrijgbaar bij de Spar in Loenen en bij de leden van OLTO.

Lees ook

Havikshof Klarenbeek weer open

KLARENBEEK – Vanaf woensdag 1 juli is roofvogeltuin De Havikshof in Klarenbeek weer dagelijks te …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.