Home / Brummen-Regiobode / Oliebollenactie Oortveldruiters

Oliebollenactie Oortveldruiters

EMPE – De voorbereidingen voor de traditionele oliebollenactie van de Oortveldruiters zijn alweer begonnen, alle ruim 120 leden van de club wordt weer gevraagd mee te werken om deze actie weer te doen slagen. Op zaterdag 7 december worden de oliebollen vanaf 9.30 uur verkocht, deur aan deur in Empe, Tonden, gemeente Voorst, en wijde omgeving. De opbrengst wordt gebruikt voor onderhoud aan de manege. De oliebollen worden verkocht in zakken van 5 stuks voor 3,50 euro, 3 zakken kosten 10 euro. De oliebollen kunnen al vanaf vrijdagavond 6 december vanaf 20.00 uur worden gekocht in de manege. Ook op zaterdag kunnen er bij de manege oliebollen worden gekocht. Telefonisch bestellen kan via tel. 06 – 51681212. De oliebollen worden dan thuis afgeleverd.

Lees ook

Huiskamer van Lieren wekelijks open

LIEREN – De vrijwilligers van de Huiskamer in Lieren zetten vanaf woensdag 28 juli iedere …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.