Home / Brummen-Regiobode / Novoberfest bij Sportclub Brummen opnieuw een succes

Novoberfest bij Sportclub Brummen opnieuw een succes

BRUMMEN – Afgelopen vrijdag vond in de kantine van Sportclub Brummen de tweede editie plaats van het Novoberfest. Het festijn is een mengeling van het testen van (voetbal)kennis, gezelligheid en napraten. Tijdens het laatste gedeelte werd de muziekknop wat verder opengedraaid en werd de stemming steeds beter.

Het evenement werd georganiseerd door de activiteitencommissie, die meerdere zaken regelt waaronder her seniorenzaalvoetbaltoernooi en de jaarlijkse dartkampioenschappen. Centraal stond de pubquiz, waarvoor zich liefst zeventien teams hadden ingeschreven. De makers van de quiz hadden er veel werk aan gehad om het de ruim honderd deelnemers niet te gemakkelijk te maken. Tegen half negen hadden de deelnemers hun teamtafel gevonden en kon het evenement aanvangen. Ondanks het niet zo serieuze karakter, was het gemiddelde deelnemersveld gebrand om er met de hoofdprijs vandoor te gaan.
De quiz werd gepresenteerd oor Arjan Eikelboom. In de eerste ronden werden er vragen gesteld, terwijl de volgende (foto)ronde bestond uit het herkennen van twee bekende Nederlanders die met elkaar waren gemixt. Er werden vijf ronden afgewerkt. Na het opmaken van de balans mocht het team Bitterbal de hoofdprijs, gesponsord door ’t Kromhout, in ontvangst nemen.
Het G-team pakte de tweede prijs en Team TZMEH (Team zonder Mark en Henk) ging er met de derde prijs vandoor.

Foto: Team bitterbal, de winnaars van de pubquiz

Lees ook

Afdelingsavond van Vrouwen van Nu

EERBEEK – Maandag 27 september is er om 19.30 uur weer een afdelingsavond van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.