Home / Brummen-Regiobode / No Dubio vindt nieuwe dirigent in Floris Dirkse van den Heuvel

No Dubio vindt nieuwe dirigent in Floris Dirkse van den Heuvel

BRUMMEN – Nadat het Brummense Popkoor No Dubio aan het eind van het seizoen afscheid heeft genomen van dirigent Jurrien Zaagman, is het koor op zoek gegaan naar een nieuwe dirigent. Dit is Floris Dirkse van den Heuvel geworden en hij mag No Dubio nu klaarstomen voor het jubileumconcert, dat op donderdag 7 november volgend jaar wordt gegeven. Het koor bestaat dan 10 jaar en wil met dit concert groots uitpakken.

Floris Dirkse van den Heuvel is al sinds zijn jeugd bezig met muziek. In 2010 studeerde hij af van de dirigentenopleiding, die hij volgde aan het conservatorium in Zwolle. Floris is momenteel dirigent van een viertal uiteenlopende koren, waaronder No Dubio.
Nu de zoektocht naar een dirigent is geslaagd, is het gemengde koor nog op zoek naar nieuwe leden tussen de 18 en 55 jaar. Er wordt vierstemmig gezongen en er is nog ruimte bij alle stemgroepen. No Dubio gaat met elkaar en de nieuwe dirigent aan de slag met een nieuw repertoire.
Op dinsdag 26 november is er een open repetitie en kunnen belangstellende langkomen om ee kijkje te nemen. Iedere dinsdag wordt er tussen 20.00 en 22.00 uur gerepeteerd in de Oecumenische basisschool in Brummen en elke laatste dinsdag van de maand wordt er na afloop van de repetitie samen geborreld, omdat de leden van No Dubio naast samen zingen ook verbinding en gezelligheid belangrijke ingrediënten vinden.

Lees ook

Kunst in Loenen te zien tijdens beperkte kunstroute

LOENEN – Het weer werkte niet zo mee maar toch heeft een flink aantal kunstliefhebbers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.