Home / Nieuws / Nieuwe start Connect Voices

Nieuwe start Connect Voices

LAAG-SOEREN – Wereldmuziekkoor Connect Voices uit Laag Soeren is het nieuwe seizoen vol overgave gestart met een nieuwe dirigent in de persoon van Olga Schoonbergen. Het koor, dat tien jaar bestaat en 24 leden telt, is blij met de nieuwe dirigent.

“Tijdens mijn opleiding tot leerkracht ontdekte ik hoe leuk ik het vind om met zangers te werken. Daar heb ik mijn hobby van gemaakt. Drie jaar geleden volgde ik een dirigentenopleiding om meer vaardigheden te leren die ik in dit bijzondere vak kan gebruiken. Naast dirigent van Connect Voices ben ik dirigent van Wereldkoor Zutphen.’’ De koorleden voelen een klik met Olga. Zoals een van hen het verwoordt: “Ik ben erg blij met haar, ze is heel enthousiast, het is hard werken maar verbazingwekkend hoe snel ze ons een liedje kan leren.’’
Iedere twee weken in de even weken op dinsdagavond repeteert Connect Voices van 1945 tot 21.45 uur in ‘t Sprengenhus in Laag Soeren. Kennismaken met het koor kan op dinsdag 10 december tijdens het kerstconcert van Sempre Crescendo in ’t Sprengenhus. Connect Voices zingt dan ook een aantal kerstliederen, onder muzikale begeleiding van Sempre Crescendo.

Lees ook

Forest Jazz Band brengt Anderhalvemeterblues

DIEREN – De Forest Jazz Band speelt op zondag 12 juli vanaf 14.30 uur op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.