Home / Doesburg-Regiobode / Nieuwe Prins en Jeugdprinses bij Blauwe Snep

Nieuwe Prins en Jeugdprinses bij Blauwe Snep

DREMPT – Afgelopen zaterdag 16 november was het feest in het Dorpshuis in Drempt. Spannend ook nog, want het was de avond dat de nieuwe Prins Carnaval bekend werd gemaakt. Na een heel mooi optreden van de dansgarde werd eerst op ludieke wijze de jeugdprins of -prinses bekendgemaakt. Het bleek Romy te zijn en zij koos Jimmy als haar adjudant. Na nog veel muziek en optredens van de dansgarde was het de beurt om de Prins te onthullen. Prins Roy I zal het komende jaar met de scepter zwaaien en het carnaval in Drempt in goede banen leiden.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Nieuwe stap in WaardeVOL Brummen

BRUMMEN – Het schetsontwerp WaardeVOL Brummen is klaar en bestuurders van de provincie Gelderland, gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.