Home / Doesburg-Regiobode / Nieuw prinsenpaar bij Knor en Knalpot

Nieuw prinsenpaar bij Knor en Knalpot

GIESBEEK – Joey te Dorsthorst en Femke Berends zijn de nieuwe prins en prinses van carnavalsvereniging Knor en Knalpot in Giesbeek. Dat werd zaterdag 2 november bekendgemaakt tijdens de PrinsenKeuzeAvond in de Hof van Giesbeek. Verder trad het prinsenpaar van het afgelopen jaar officieel af en er waren optredens van de drie dansgardes. Nadat het nieuwe prinsenpaar bekend was gemaakt, gingen de tafels en stoelen aan de kant en werd er onder de muzikale klanken van een dj tot de late uurtjes flink doorgefeest. Knor en Knalpot kan nu uitkijken naar het carnaval dat in het eerste weekend van maart gehouden wordt.

Foto: Han Uenk

www.knorenknalpot.nl

Lees ook

Digitale kennismaking met voedselbos

BRUMMEN – Voedselbos Nieuwe Erven in Brummen verwelkomt belangstellenden vrijdag 5 maart om 19.30 uur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.