Home / Rheden-Regiobode / Next Door in de Oranjerie

Next Door in de Oranjerie

DIEREN – Op zondag 10 november treedt Next Door op in de Oranjerie in Dieren. Nex Door bestaat uit Herman en Wim, twee buurmannen uit Brummen. Zij vonden elkaar in de muziek en de passie voor de akoestische gitaar. Na enige tijd ontstond een repertoire dat zijn oorsprong vindt in de jaren 60, 70 en 80. Er wordt muziek gespeeld van onderandere Eric Clapton, The Eagles, Creedence Clearwater Revival, Bob Dylan, Crosby, Stills and Nash, Mark Knopfler, Dire Straits, Golden Earring en de Rolling Stones. Ook minder bekende artiesten komen aan bod. Het optreden is van 15.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Lees ook

Olympisch skateboardsters nieuwe ambassadeurs Gazelle

DIEREN – Fietsfabriek Gazelle in Dieren heeft onlangs haar partnership met NOC*NSF verlangd. In de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.