Home / Doesburg-Regiobode / Najaarsconcert Nieuw Leven

Najaarsconcert Nieuw Leven

ANGERLO – Muziekvereniging Nieuw Leven uit Angerlo houdt op zaterdagavond 16 november haar jaarlijkse najaarsconcert in de Meent in Angerlo. Tijdens dit concert wordt de filmmuziek nieuw leven ingeblazen. Van een stevige western waar het Wilde Westen tot leven komt, naar de Godfathers van weleer. Het orkest staat onder leiding van haar dirigent Ruud Lanters, die de bezoekers meeneemt naar bijzondere muzikale plekken. Ook het gezamenlijke opleidingsorkest van St. Gregorius uit Giesbeek en Nieuw Leven uit Angerlo, onder leiding van Edwin Rosmulder, zal een optreden verzorgen waar ook de nieuwe naam bekend wordt gemaakt. De muzikanten presenteren een gevarieerd programma. Het concert begint om 19.30 uur. De toegang voor dit concert is 4 euro.

Eelco van den Bogaard
secretariaat@nieuwleven-angerlo.nl

Lees ook

Raadsvergadering Bronckhorst digitaal

BRONCKHORST – De raadsvergadering van de gemeente Brockhorst van 2 juli, wordt digitaal gehouden. Vorige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.