Home / Doesburg-Regiobode / Musical Sing Along MDVS

Musical Sing Along MDVS

DOESBURG – Op zondag 24 november is het weer tijd voor iets nieuws voor het orkest van MDVS Doesburg. De muzikanten houden dan een Musical Sing Along-concert in het Martinus Atrium in Doesburg. Het concert begint om 19.30 uur. Het orkest heeft de samenwerking gezocht met Peter van den Broeke en Sander Spaan, die het publiek ondersteunen bij de zang. Het orkest zal speelt bekende medleys van musicals, die meegezongen worden door het publiek. Nummers uit The Lion King, Mary Poppins en Ja Zuster, Nee Zuster komen voorbij. De gehele avond staat weer onder muzikale leiding van dirigent Hans Hilferink. De entree is gratis en iedereen is welkom vanaf 19.15 uur.

Lees ook

Werk van Rini Dado in online expositie MEAM

DOESBURG – Het MEAM, museum voor figuratieve kunst in Barcelona, heeft een werk van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.