Home / Brummen-Regiobode / Mooie herfstwandeling voor gasten Zonnebloem

Mooie herfstwandeling voor gasten Zonnebloem

EERBEEK – Op donderdag 8 oktober maakten acht gasten van de Zonnebloem afdeling Eerbeek/Hall een wandeling door Eerbeek. Bij de Korenmolen werd een stop gemaakt. Er werd een kopje koffie gedronken en omdat het de laatste wandeling van dit seizoen was, kwam er een lekker stukje appeltaart bij. Het was de zevende wandeling van het jaar. De Zonnebloem kijkt terug op een mooi wandelseizoen. Mensen die ook iets willen doen voor de gasten van de Zonnebloem kunnen zich aanmelden bij Marieanne Dreijer-Hamer via tel.0313-659183 of mdreijer@hetnet.nl.

Lees ook

Wandeltochten Klarenbeek

KLARENBEEK – Op vrijdag 13 en zaterdag 14 augustus worden de Kennedymars, Long Distance Walk, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.