Home / Brummen-Regiobode / Mindfulnessdag in Hall

Mindfulnessdag in Hall

HALL – Mindfulnesstrainer Jantine Peters verzorgt zondag 1 december van 10.00 tot 16.00 uur een mindfulness-oefendag in de cursusruimte van natuurboerderij de Mhene aan de Lendeweg 4a in Hall. Tijdens de dag worden diverse oefeningen gedaan, zoals mindful bewegen, een lichaamsverkenning en diverse meditaties, zittend, liggend of lopend. Bij droog weer maakt ook een mindful wandeling deel uit van het programma. De dag verloopt voor een groot deel in stilte. “Veel mensen ervaren tijdens zo’n mindfulnessdag een weldadige rust en ontspanning waarin ze helemaal tot zich zelf kunnen komen’, aldus Jantine Peters. Opgave kan via tel. 06-17369599 of info@aandachtgeeftjekracht.nl.

www.aandachtgeeftjekracht.nl

Lees ook

De Middelste Molen blijft achter de schermen druk

LOENEN – De Middelste Molen, ambachtelijke papierfabriek en museum aan het Kanaal Zuid in Loenen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.