Home / Rheden-Regiobode / Middagje ontspanning voor mantelzorgers

Middagje ontspanning voor mantelzorgers

RHEDEN – Zaterdag 9 november is het de Dag van de Mantelzorg. Reden voor de gemeenten Rheden en Rozendaal om mantelzorgers een middag van ontspanning aan te bieden.

Mantelzorgers zijn welkom in Hotel de Roskam in Rheden. Na een welkomstwoordje van burgemeesters Ester Weststeijn van Rozendaal en Carol van Eert van Rheden is er een programma met muziek van de band Something Else en trucs van goochelaar Henk Arnoldus. Er worden hapjes en drankjes geserveerd.
De zaal opent om 13.30 uur, het programma begint om 14.00 uur en duurt tot 16.30 uur. Deelname is gratis, maar aanmelding is wel nodig. Dit kan tot uiterlijk vrijdag 4 november bij MVT Rheden en Rozendaal via tel. 026 – 3707070 (op werkdagen tussen 9.30 en 11.30 uur) of per e-mail: hulpmvt@mvtrheden.nl. Wie vervoer of vervangende zorg nodig heeft, kan dit bij aanmelding aangeven. Er wordt dan geprobeerd een oplossing te vinden.

Deze dag is bedoeld voor inwoners van de gemeenten Rheden en Rozendaal die langdurig zorgen voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende partner, ouder, kind of ander familielid, vriend, kennis of buur. De organisatie is in handen van MVT (voor mantelzorg en vrijwillige thuishulp) in samenwerking met de mantelzorgcafés van Innoforte en Attent.

Lees ook

Zwieren op Rhedense kermis

RHEDEN – Jong en oud heeft zich afgelopen weekend weer vermaakt op de Rhedense kermis. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.