Home / Brummen-Regiobode / Meer parkeerplek bij treinstation Brummen

Meer parkeerplek bij treinstation Brummen

BRUMMEN – Bij station Brummen realiseert NS (Stations) in samenwerking met gemeente Brummen en de Provincie Gelderland een nieuw P+R terrein met ongeveer vijftig parkeerplaatsen. Het P+R terrein aan de Stationsweg is een vervanging van de huidige parkeerplaats. Naar verwachting starten de werkzaamheden op maandag 25 november en duren deze ongeveer 3 maanden. Het realiseren van P+R terreinen past binnen de ambitie van NS om de reis van deur tot deur voor reizigers te verbeteren. Het groeiend aantal reizigers zorgt ook voor een groeiende behoefte aan meer parkeerplaatsen bij stations.

Lees ook

Voorjaarsbloeier boerenkrokus in opmars

LOENEN – Ruim een week geleden heerste Koning Winter nog volop, maar inmiddels is het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.