Home / Rheden-Regiobode / Meedenken over energieopwekking

Meedenken over energieopwekking

DIEREN – Klimaatontwikkeling en energieopwekking staan centraal tijdens een interactieve bijeenkomst van Klimaat-Actief Dieren-Zuid. Op donderdag 28 november kunnen inwoners nieuwe plannen en inzichten met elkaar uitwisselen, bespreken en uitvoeren. In het programma worden deelnemers gevraagd mee te denken en te zoeken naar plekken voor het opwekken van energie uit zond, wind en water in hun eigen wijk en omgeving. Er is ook aandacht voor een (gratis) warmtescan, waarmee wordt gekeken naar energieverlies bij woningen. In de komende maanden kan met de scan vastgesteld worden hoe goed of slecht een woning geïsoleerd is. De bijeenkomst wordt geleid door Werner van der Linden. Belangstellenden zijn tussen 19.30 en 22.00 uur welkom in de Sjoel. Opgave kan via d.w.wolsink@xs4all.nl, maar is niet verplicht.

Lees ook

Parkeerverbod ‘blauwe laantje’ landgoed Biljoen

VELP – Er mag niet langer worden geparkeerd op het ‘blauwe laantje’ in Velp, de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.