Home / Rheden-Regiobode / Meditatie in de Oude Jan

Meditatie in de Oude Jan

VELP- Op dinsdag 12 november is er weer meditatie in de Oude Jan in Velp. Meditatie is een moment van verstilling, onthaasten, reflectie op een tekst en op de eigen levensweg. Aan de hand van muziek en meditatieoefeningen wordt de innerlijke stilte opgezocht. Om 20.00 uur is er eerst ontmoeting met koffie of thee. Na ongeveer tien minuten wordt het stil. De kerk wordt in stilte verlaten om 21.00 uur. Een vrijwillige bijdrage is gewenst.

www.pknvelp.nl

Lees ook

Ik vind: Vieze papiertjes in het bos

Bijna dagelijks wandel ik in de fraaie bossen bij Dieren. Vooral de laatste weken was …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.