Home / Rheden-Regiobode / Maxim Februari te gast in Dieren

Maxim Februari te gast in Dieren

DIEREN – Schrijver, filosoof en jurist Maxim Februari, die afgelopen zomer veel indruk maakte bij het tv-programma Zomergasten, is dinsdagavond 12 november te gast in de Bibliotheek Dieren. Maxim zal spreken over de digitale wereld. Wat is dit eigenlijk voor wereld? Is deze wereld wel veilig? Welke sporen laten we achter en welke gevolgen heeft dit?
De lezing is dinsdag 12 november van 20.00 tot 22.00 uur in de Bibliotheek Dieren. Toegangskaarten zijn te bestellen via www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda of in de Bibliotheek Dieren, tel. 0313-41 54 76. Kosten: 7,50 euro voor leden van de bibliotheek en 10 euro voor niet-leden.

Als je Maxim Februari (56) zelf zou moeten terugbrengen tot een handjevol data, zou dat er als volgt uit kunnen zien. Hij is jurist, gepromoveerd moraalfilosoof, romanschrijver en columnist voor NRC. Hij debuteerde in 1989 met De zonen van het uitzicht. Zijn tweede roman, De literaire kring (2007) ging over leesclubs en zijn laatste, Klont (2017), over ‘dataficatie’ en de onbetrouwbaarheid van de publieke spreker. Hij is lid van de raden van advies van digitale burgerrechtenbeweging Bits of Freedom en zorgorganisatie ZorgVeilig.nl.

Foto: Gerard Monté

www.bibliotheekveluwezoom.nl

Lees ook

Exposities in Dorpskerk Rheden

RHEDEN – Deze zomer zijn er twee exposities te bewonderen in de Dorpskerk in Rheden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.