Home / Brummen-Regiobode / Matthijn Buwalda in Beekbergen

Matthijn Buwalda in Beekbergen

BEEKBERGEN – Zondag 10 november is zanger en liedschrijver Matthijn Buwalda te gast in de avonddienst van de Hervormde Kerk in Beekbergen. Hij zal zingen over het thema Recht op mens en zoekt daarmee naar wat het betekent om ‘rechtop’ te leven. “Wie of wat helpt ons om fier overeind te blijven staan”, is een vraag die aan de orde komt. Denk daarbij aan het overeind staan in een veranderende samenleving, overeind staan in de dagelijkse beslommeringen. Staan wanneer het goed gaat, maar ook als het leven je soms naar beneden drukt. Over deze dingen zingt Buwalda ‘in het perspectief van Gods grote verhaal’. De avonddienst begint om 19.00 uur.

Lees ook

Taxatiemiddag in Landgoed Huis te Eerbeek

EERBEEK – Op dinsdag 27 juli vindt er een taxatiemiddag plaats in de Bistro van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.