Home / Brummen-Regiobode / Masterclass voor klarinettisten

Masterclass voor klarinettisten

LOENEN – Muziekvereniging OLTO Loenen heeft zaterdag 16 november een masterclass voor klarinettisten op het programma staan. Deze wordt verzorgd door Johan Naus, soloklarinettist van het Orkest van het Oosten en is geschikt voor muzikanten van alle niveaus. De masterclass is van 15.00 tot 16.30 uur en vindt plaats in de Brink in Loenen. Deelname kost 7,50 euro, inclusief toegang tot het concert dat OLTO die avond samen met Heelsums Harmonie verzorgt in de Bhoele in Eerbeek. Ook Johan Naus speelt hierbij mee. Aanmelden voor de masterclass kan via workshop@olto.nl.

Lees ook

Ophalen oud papier Loenen

LOENEN – Zaterdag 14 december wordt weer een Loenense wijk aangedaan door de vrijwilligers van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.