Home / Doesburg-Regiobode / Marijke Schellekens exposeert

Marijke Schellekens exposeert

DOESBURG – Beeldend kunstenaar Marijke Schellekens houdt zondag 1 december van 12.00 tot 17.00 uur open huis in haar Atelier aan het Huis in Doesburg. Bezoekers kunnen haar fotoglasblokken bewonderen en kopen, evenals andere ruimtelijke fotokunst. Foto’s zijn de basis van het ruimtelijk werk van Schellekens. Transparant afgedrukte foto’s in combinatie met glas, veelal meerdere lagen achter elkaar, vormen een bijzonder 3D-effect. De installaties van Schellekens zijn ook elk jaar te zien tijdens de Kunstwandelroute Hummelo, maar ook bij de Kunstwandelroute rond Kasteel Hackfoort en in Tubbergen tijdens Glasrijk Tubbergen. De installatie Gevonden Geluk, een combinatie van hout, zink en 3d fotoglasblokken, was deze zomer te zien tijdens de Europa Zomerexpo 2019 bij Museum de Fundatie, in de beeldentuin van Kasteel Nijenhuis. Het atelier van Marijke Schellekens is te vinden aan de Kloostersteeg 4 in Doesburg.

www.personare.nl

Lees ook

Leerlingen van de Horizon maken speelgoed voor ouderen

DOESBURG – Leerlingen van groep 7 en 8 van basisschool de Horizon in Doesburg maken …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.