Home / Doesburg-Regiobode / Mantelzorgcafé in Doesburg

Mantelzorgcafé in Doesburg

DOESBURG – Op dinsdagochtend 12 november is er weer een bijeenkomst van het Mantelzorgcafé in Doesburg. Mantelzorgers kunnen elkaar tussen 10.00 en 11.30 uur ontmoeten in De Waag. Iedereen die intensief of langdurig zorgt voor iemand, een ouder, een kind, partner of iemand anders uit de omgeving, is mantelzorger. Soms komen mantelzorgers voor uitdagingen te staan en kan het emotioneel zwaar worden. Praten daarover kan helpen om de zorg vol te houden. Andere mantelzorgers begrijpen u maar al te goed. Het Mantelzorgcafé wordt georganiseerd door VIT-hulp bij mantelzorg. Opgave voor de bijeenkomst is niet nodig. Er zijn geen kosten aan verbonden en de koffie en thee krijgen bezoekers aangeboden.

www.vithulpbijmantelzorg.nl
tel. 0544 – 820000

Lees ook

Online Walk en Talk

DOESBURG – Donderdag 29 juli is er een online bijeenkomst van Walk & Talk, verzorgd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.