Home / Nieuws / Man aangehouden na valse 112-melding

Man aangehouden na valse 112-melding

DIEREN – De politie heeft donderdag 31 oktober een man aangehouden in Dieren nadat hij een valse melding deed bij 112. Even na 22.00 uur belde hij het alarmnummer met een verhaal over een grote vechtpartij tussen tientallen mensen. De politie nam de melding serieus en stuurde vijf politie-eenheden en twee hondenwagens naar de Doctor de Visserstraat. Daar aangekomen bleek er niets aan de hand te zijn. Veel buurtbewoners kwamen kijken wat er aan de hand was, de hele straat stond immers vol politie.
De melder is aangehouden en wordt verdacht van het doen van een valse 112-melding. De politie neemt dit hoog op. Bij een valse melding wordt personeel ingezet dat ook elders nodig zou kunnen zijn om ècht iemand te helpen. Een valse melding is dan ook een misdrijf die kan worden bestraft met een taak- of zelfs gevangenisstraf.

Foto: Persbureau Heitink

Lees ook

Zwieren op Rhedense kermis

RHEDEN – Jong en oud heeft zich afgelopen weekend weer vermaakt op de Rhedense kermis. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.