Home / Brummen-Regiobode / Lumaka in Ludgeruskerk

Lumaka in Ludgeruskerk

HALL – Ensemble Lumaka viert dit seizoen haar vijftienjarige bestaan. In de Ludgeruskerk in Hall is zondag 17 november in dat kader een feestelijk concert te bezoeken vanaf 15.30 uur. Lumaka bestaat uit fluitist Jana Machalett, violist Saskia Viersen, cellist Charles Watt en harpiste Miriam Overlach, harp. Zij nemen het publiek mee voor een Grand Tour over het Europese vasteland van de periode rond 1900 en de jaren daarna met muziek van o.a. Stahl, Ibert, Bosmans, Halvorsen, Ravel en Bartok. Na afloop van het concert is in het Hof te Hall (naast de kerk) de gelegenheid tot napraten onder het genot van een drankje en wat te knabbelen te koop. De toegangsprijs is 20 euro per persoon. Kaarten zijn te koop via www.brummencultuur.nl via de knop Toegangskaarten Kamermuziek. Neem voor hulp bij het bestellen contact op met Dolf Hofs, toegangskaartenkamermuziek@brummencultuur.nl of tel. 0575- 562922. Ook zijn kaarten vanaf een half uur voor aanvang bij de kerk te kopen.

Lees ook

Met een dobbelsteen wandelen over landgoed De Engelenburg

BRUMMEN – Samen met wethouder Ingrid Timmer openden Lotte, Liz en Isabelle van de Oecumenische …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.