Home / Nieuws / Lintjesregen bij de brandweer

Lintjesregen bij de brandweer

DE STEEG – Burgemeester Carol van Eert van de gemeente Rheden en Ester Weststeijn van de gemeente Rozendaal hebben vrijdagavond 22 november maar liefst 16 Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt. Dit deden zij aan leden van de vrijwillige brandweer tijdens de jaarlijkse huldigingsavond in het gemeentehuis in De Steeg. Appie Cornelissen, Gert Jan Striekwold en Peter Rusch uit Dieren. Alex Berendsen, Harold Danen, Arwin Verhoef en Erald Willems uit Rheden. Michaël Artz, Hugo de Koning, Ad de Ruiter, Eric Holkamp, Bernd Jas, Marco Poelert, Mike Zevenbergen en Mart Zweers uit Velp. René Bierman uit Rozendaal zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Meer hierover is te lezen op pagina x.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Meet and Greet met de PvdA

RHEDEN – Woensdag 2 december om 20.00 uur houdt de PvdA Rheden een digitale Meet …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.