Home / Brummen-Regiobode / Lezingen over duurzaamheid

Lezingen over duurzaamheid

GEM. BRUMMEN – De maand november staat in het teken van de nationale leescampagne: Nederland Leest, waarin dit jaar duurzaamheid centraal staat. Bibliotheken in de gemeente Brummen besteden hier aandacht aan en organiseren onder andere twee lezingen. De eerste lezing is op woensdag 6 november. Dan komt Ron Lips in Bibliotheek Eerbeek om meer vertellen over duurzaamheid thuis. De tweede lezing is op woensdag 20 november en dan vertelt mediameteoroloog Jordi Huirne in Bibliotheek Brummen over het weer, klimaat en klimaatverandering.

Lees ook

Loenens oecumenisch kerkblad al 50 jaar veel gelezen

LOENEN – Maandelijks wordt door de Loenense gezinnen uitgekeken naar het het blad met op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.