Home / Brummen-Regiobode / Lezing voor ondernemers

Lezing voor ondernemers

HALL – Op vrijdag 29 november wordt in Natuurboerderij De Mhene in Hall een lezing gehouden met als thema: Ondernemer en financiën per 2020. Deze lezing brengt ondernemers op de hoogte van alle financiële veranderingen per 1 januari 2020. De overheid wijzigt de Kleine Ondernemers Regeling (KOR), het btw-nummer en de ondernemersaftrek. John Coopmans, van CoopmansAdvies te Brummen, zal verder ingaan op de ondernemingsvorm, en kansen en risico’s bij bank- en familie lening, en crowdfunding. De lezing is een initiatief van Brumbeek Professionals. Aanvang is 16.00 uur. Meer informatie over kosten en aanmelden is te vinden op www.brumbeek.nl.

Lees ook

Voorjaarsbloeier boerenkrokus in opmars

LOENEN – Ruim een week geleden heerste Koning Winter nog volop, maar inmiddels is het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.