Home / Brummen-Regiobode / Lezing over Het Kennis Boek

Lezing over Het Kennis Boek

EERBEEK – Op woensdag 6 november wordt in het Tjark Riks Centrum te Eerbeek om 19.30 uur een lezing gegeven over Het Kennis Boek door Gérard Verdaasdonk. Dit boek is een kosmisch boek, dat universele inzichten, wijsheden en waarheden uitlegt. Vragen die aan de orde komen: Waarom en waardoor is de chaos in de huidige wereld ontstaan en hoe kunnen we naar vrede, harmonie, gelijkwaardigheid en vriendschap gaan? Informatie kan verkregen worden bij Gérard Verdaasdonk, tel 06 – 46528610 en e-mail: gerardverdaasdonk@gmail.com.

nederland.hetkennisboek.net

Lees ook

Loenens oecumenisch kerkblad al 50 jaar veel gelezen

LOENEN – Maandelijks wordt door de Loenense gezinnen uitgekeken naar het het blad met op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.