Home / Doesburg-Regiobode / Lezing over daklozen bij Het Ouderencontact

Lezing over daklozen bij Het Ouderencontact

ANGERLO – Henk Griffioen is donderdag 14 november te gast bij Het Ouderencontact in Angerlo. Hij verzorgt een lezing, getiteld ‘Daklozen, een keuze of noodlot’. Griffioen vertelt hoe iemand dakloos wordt, wat daklozen meemaken en wat zij verwachten van de toekomst en laat beelden zien van de opvang in het Snurkhuis en Smulhuis in Utrecht. De bijeenkomst vindt plaats in de Wehmerhof achter de Galluskerk en duurt van 14.30 tot 16.30 uur. De bijeenkomsten van Het Ouderencontact zijn bedoeld voor mensen van 55 jaar en ouder.

Lees ook

Vrouwen van Nu aan de koffie

ANGERLO – De dames van Vrouwen van Nu Angerlo konden op woensdag 7 juli weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.