Home / Brummen-Regiobode / Lezing over Boeddhisme

Lezing over Boeddhisme

EERBEEK – Op zaterdag 16 november om 20.00 uur verzorgt Sumchog Kersenbergenin de Kruiskerk in Erbeek een lezing over het Boeddhisme. Zij laat foto’s zien en neemt attributen mee die in de Boeddhistische leer betekenis hebben en zij zal mogelijk twee liederen zingen. Boeddha was een wijs man die heeft geworsteld met het lijden dat hij in deze wereld zag. In het Boeddhisme is het loslaten een centraal begrip. Sumchog is geen onbekende. In november 2015 opende ze het filmcafé met de film ‘The Only Son’ over Nepal, waarin ze meespeelde en waarna ze zong. Een vrije gift wordt op prijs gesteld.

Lees ook

Lange wandeling over Hoge Veluwe

HOENDERLOO – Speciaal voor de mensen die wat langer met een natuurgids op pad willen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.