Home / Rheden-Regiobode / Lezing: ontstaan van de Posbank

Lezing: ontstaan van de Posbank

SPANKEREN – Donderdag 21 november wordt bij Spanso in het Dorpshuis in Spankeren een lezing gehouden door de heer Lebbink uit Laag- Soeren. Hij vertelt over het ontstaan van de Posbank op de Veluwe, het grootste aaneengesloten natuurgebied dat in Nederland te vinden is. Het gebied bestaat onder andere uit donkere bossen, stille vennen, prachtige heide en de unieke stuifzandgebieden. De Posbank ontstond in de ijstijd. De heer Lebbink vertelt ook over het hedendaagse faunabeheer op de Veluwezoom. Hij maakt gebruik van verschillende voorwerpen om zijn verhaal te ondersteunen, waaronder verschillende opgezette dieren. Aanvang is 14.00 uur

Lees ook

VVD Rheden wil click-en-collect binnen 2 uur

RHEDEN – De VVD fractie van Rheden heeft burgemeester Carol van Eert verzocht de mogelijkheden …

One comment

  1. Namens het ouderencontact van pkn angerlo – doesburg. Wil ik heel graag meer weten over de lezing van Lebbink over de Posbank. Ik wacht in spanning af

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.