Home / Rheden-Regiobode / Lezing ‘Lang zal ze leven’

Lezing ‘Lang zal ze leven’

ROZENDAAL – De Serre van Rozendaal opent haar deuren woensdag 13 november weer, ditmaal voor de lezing Lang zal ze Leven. Claske Helders-van der Veer verzamelde de levensverhalen van zestien vrouwen van 90 jaar en ouder – de oudste geboren in 1912 – aan de hand van hun herinneringen. Vrouwen uit alle lagen van de bevolking en uit verschillende provincies. Elk verhaal is anders, van het luxe leven van een barones tot het eenvoudige bestaan van een slagersdochter in de Betuwe. De rol van de vrouw in de wereld veranderde gedurende hun leven sterk. Helders-Van der Veer vertelt er 13 november alles over in De Serre van Rozendaal en leest ook voor uit het boek, vanaf 10.30 uur. Bezoekers zijn vanaf 10.00 uur welkom aan de Kerklaan 15.

Lees ook

Exposities in Dorpskerk Rheden

RHEDEN – Deze zomer zijn er twee exposities te bewonderen in de Dorpskerk in Rheden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.