Home / Brummen-Regiobode / Lezing fietstocht door Australië

Lezing fietstocht door Australië

LOENEN – De dames van de Vrouwencontactgroep Loenen (VCL) komen op woensdag 13 november voor de laatste keer bijeen in het Jeugdhuis aan de Beekbergerweg. Wegens de verkoop van het gebouw gaat het bestuur op zoek naar een nieuwe locatie. Gerda Marsman komt dan vertellen over haar fietstocht door Australië. Zij doet uit de doeken hoe zij daartoe gekomen is en hoe de voorbereidingen waren. Ook over de onderwerpen: Waar slaap je? Wat neem je mee? Hoe is de sterrenhemel. Ook over de kustlijnen en de mensen in dit land. De bijeenkomst begint om 19.30 uur. Het VCL-jaar 2019 wordt afgesloten met de kerstavond in restaurant De Heideroos in Eerbeek.

Lees ook

Echtpaar Peters 60 jaar getrouwd

EERBEEK – Nee, eigenlijk staan ze niet zo graag in de belangstelling. Maar omdat Wim …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.